Att se andra kvinnor blomma gör mig så lycklig. Denna värld känns genast så mycket mer hel och så mycket mer vacker. Den senaste vägledningen som kommit till mig är hur otroligt viktigt det är att våga ta in hur extremt älskade vi är av Moder Jord. I mina Shakti Healing sessioner så är det detta som rör sig genom mig på många olika sätt.

När jag började ge dessa sessioner, så var det svårt för mig att förstå vad det var som rörde sig genom mig. Men något kallade på mig, vile röra sig genom mig… denna källa ville berätta om sin kärlek, ville berätta om hur djuipt älskade vi är av Jorden och det Gudomliga inom oss och runt omkring oss. Jag blev närvarande till hur givande Jorden ständigt är, och hur det mesta av våra anspänningar kommer från vårat sinne och av att vi spenderar allt för mycket tid uppe i vårat huvud där vi försöker fundera ut oss själva och livet. Det är mycket som vi går miste om därifrån.

I min upplevelse finns det ingenting vi behöver fixa, ingenting vi behöver hela, ingenting vi behöver förstå, ingenting vi behöver förändra. Det ända vi behöver är att lyssna och göra oss själva tillgängliga inför den helande kärlek som redan finns inom oss. Denna kärlek är så mycket mer än vad vi kan förstå eller helt greppa.

Jag älskar att se kvinnor slappna av in i sin kvinnliga essensen och vila in i Moder Jords helande omfamning. I lördags var jag med en vacker kvinna och höll ett utrymme där hon kunde falla in sig själv och sin egen Shakti; sin egen kreativa helande livsenergi.
Så här delade hon om sin Shakti Healing session med mig:
“Jag upplevde mig sedd av Mira. Även fast jag aldrig talat med henne innan kände jag mig trygg att dela det jag ville ha hjälp med.
Själva healingen kändes mjuk och avslappnande. Bortom mindet. Jag har till och från smärta i en del av min kropp, den var helt borta till nästa dag och nu är det mildare än vanligt. Jag fick även till mig hur jag skall skapa en viloplats i min trädgård.”

Känner du att du behöver hjälp med att vila in på denna helande plats i dig själv precis som Annelie ovan gjorde, så kontakta mig. I Augusti är jag uppe i Stockholm och håller ett Shakti Yoga event samt erbjuder Shakti Healing sessioner.

Du är mer älskad än du någonsin kan förstå! Du är vacker, hel och värd den djupaste kärlek du någonsin kan föreställa dig.

massor av kärlek, Mira

Jag vill boka en Shakti Healing session

15 + 2 =