LIVE2LOVE TANTRA RETREAT FÖR PAR 

Välkommen till denna 3-dagars Tantra Retreat för par som är intresserade av att öka sin närhet och fördjupa sig i kärlek och kommunikation i en mycket tryggt miljö med bara 3-4 andra par i Fredrik och Miras 1800-tals hem i Stjärnsund/Södra Dalarna intill sjön Grycken.

”Över all förväntan!!! Helgen med Mira och Fredrik är ett minne för livet. Jag kom så mycket närmre min fru och känner så mycket kärlek och uppskattning till henne” – deltagare

Vill du öppna upp för din sårbarhet och kraft, sexualitet och andlighet, få hjälp att våga öppna upp med fler autentiska, kärleksfulla par? I en trygg miljö utforskar vi vår djupaste längtan att fördjupa intimiteten med vår partner och prova på tantra för par.

”Älskar kombinationen av rörelse, andning, närhet och röst!” – deltagare

Tantra och intimitets övningar:

• Sharing cirklar
• Shakti Yoga, exstatisk fri rörlighet och ljud
• Tekniker för att frigöra spänning: skakning, transformationsandning
• Röstarbete: Frigör dig genom sång o enkla röst o ljudövningar
• Hur ärliga vågar jag vara i vår relation?
• Sensuell beröring/massage – Känna in våra gränser och verkligen våga fråga efter vad du vill ha.
• Intimitets meditation för att skapa kontakt
• Tantra i din parrelation i vardagen
• Samtal – polaritet – Tantra

KOSTNAD: 3500 SEK/person, för kurs.
1500 SEK/person, boende och all mat!
Early Bird, 500 kr rabatt

1’a paret som anmäler får chansen att boka Vilan ett helt eget Tantraspa-hus intill för ett tillägg av 1000kr/person för 2 nätter.

DATUM FÖR LIVE2LOVE TANTRA RETREAT FÖR PAR

2019

11-13 Januari, Dalarna, Sweden

”Den här helgen har hjälpt mig och min partner att mötas ännu djupare, från en väldigt ärlig, öppen och sårbar plats” – deltagare

 

BOKA EN LIVE2LOVE TANTRA RETREAT FÖR PAR

11 + 5 =

”Ni som kursledare känns autentiska, nära medverkande, ledande och deltagande på samma gång, vilket skapar ett unikt utrymme som jag gärna rekommenderar till andra par!” – deltagare

KURSGÅRDEN
Retreaten kommer att hållas i vackra Stjärnsund, (mindre än 2,5 timmar från stockholm) där Fredrik och Mira bor, med en fantastisk sjö och skog som omger oss. Det finns vedbastu med utsikt över sjön och eldstäder att samlas och sjunga runt.

Det kommer att vara ett familiärt boende med separata rum för varje par med maximalt 8 deltagare.
Vi kommer att vara i Fredrik och Miras vackra 1800-talshus vid sjön Grycken bredvid Vilan Spa i Stjärnsund, Dalarna: https://www.youtube.com/embed/p1WPNev44Tk?autoplay=1

MAT – Inspirerande, ekologiska och vegetariska måltider och snacks kommer att lagas ihop.

OM MIRA OCH FREDRIK
Som par och ledare är Mira och Fredrik passionerade kring att skapa ett säkert utrymme där sårbarhet och öppenhet kan undersökas för att bygga förtroende och intimitet.

Miras passion är att hjälpa män och kvinnor att fullt ut integrera hela sin potential som människor. Hon har varit på en andlig tantrisk yogabana sedan mer än 20 år. Hon är en tantra-yoga lärare, kvinnoretreatledare, yogainstruktör och massageterapeut. Hon håller workshops över hela världen för både män och kvinnor.

Fredrik är passionerad för kontakt i alla former. Han är en skivartist och sångcoach, entreprenör, producent, inspirerande sångare, föreläsare och lett mansgrupper med 15 år på den tantriska vägen och har också fostrat 4 barn.

Vi välkomnar dig till en fantastiskt helande och kärleksfull helg full av möjligheter och inspiration att komma närmare dig själv och din partner.

Med mycket kärlek, Fredrik och Mira